Sori, että taas kesti osaa tehdessä :/ On ollut tässä hieman kiireitä. Suunnilleen joka kerta kun olen ollut aikeissa aloittaa osan tekemisen, tielle onkin ilmaantunut esimerkiksi joku keikka tai mahdollisuus chattailla lempibändin jäsenten kanssa tai jotain muuta samantyyppistä.
Mutta nyt sain vihdoin osan valmiiksi! Lukekaa vaan :) ---->

______________________________________
 

Viimeisten kuukausien aikana oli ehtinyt tapahtua todella paljon. Niiden kaikkien tapahtumien seurauksena myös Amorin käsitys elämästä oli myös muuttunut uskomattoman nopeasti.

Yhteisen yön jälkeen Oscar ei ollut hylännyt Amoria kuin nallia kalliolle toisin kuin tyttö oli luullut. Oscar oli itseasiassa osoittautunut aivan yhtä mahtavaksi ja ihanaksi tyypiksi kuin Amor oli kuvitellut alusta lähtien. Olihan heillä ollut alussa ongelmansa, mutta nykyään kaikki oli hyvin. Jopa niin hyvin, että he asuivat yhdessä.

Erillään asuessa heillä ei ollut melkein koskaan ollut tarpeeksi aikaa yhdessäololle, joten he olivatkin tulleet siihen tulokseen että oli parasta muuttaa yhteen. Näin he pystyivät olemaan yhdessä kaiken vapaa-ajan. Koska talossa oli todella paljon vapaata tilaa, Oscar oli saanut idean muuttaa yhden huoneen Fallen Boys Sixin treenitilaksi.

Tuon päätöksen seurauksena talossa olikin melkein aina porukkaa hengailemassa. Tässä talossa oli myös syttynyt uusi kukoistava suhde, kun Shay ja Lena olivat löytäneet yhteisen sävelen.

Kaikki kolme talossa esillä olevaa suhdetta eivät olleet suinkaan samanlaisia. Eivät todellakaan.
Shayta ja Lenaa katsomalla huomasi todellakin, että he olivat porukan lapsenmielisimmät. Tavallisen söpöilyn ja imelän suhdehömpän sijaan heidän suhteeseensa kuului toisilleen vinoilu ja toisen tahallaan ärsyttäminen. Kyllä heistä silti huomasi aina etteivät he olleet tosissaan haukkuessaan toisiaan kilpaa ties miksi.
Pari jumitti usein talon olohuoneessa pelaten videopelejä. Sieltä kuuluikin koko ajan järkyttävä huuto kun he syyttelivät toisiaan huijaamisesta.

Brian ja Catalina sen sijaan kuluttivat aikaansa bändihuoneessa. Brian opetti siellä Catalinaa soittamaan rumpuja ja oli selvästi ylpeä tyttöystävänsä edistymisestä. Vaikka niin voisi kuvitella, ei heidän välillään ollut mitään kilpailua siitä kumpi oli parempi rumpali.
Tämä pari piti edes pienestä yksityisyydestä. He eivät olleet kuten esimerkiksi Shay ja Lena, jotka saattoivat vain alkaa muhinoimaan keskellä isoakin porukkaa. Kyllä he osoittivat rakastavansa toisiaan, mutta tietyissä rajoissa. Brianin ja Catalinan suhteessa toisen kunnioittamisella oli suuri merkitys.

Ja sitten oli tietysti Oscarin ja Amorin suhde, joka oli silkkaa vaaleanpunaista unelmaa sateenkaarilla ja kissanpennuilla koristettuna. Se oli kuin suoraan jostain yltiöromanttisesta hömppä leffasta. Riitoja tosin oli aina välillä, sillä molemmilla oli paha tapa käyttäytyä välillä hyvin lapsellisesti ja itsekkäästi.

Porukan ainoa sinkku oli siis nykyään Tommy. Mutta ei hän ainakaan itse nähnyt sitä ongelmana. Omien sanojensa mukaan hän oli naimisissa musiikin kanssa. Olivat kaikki yrittäneet häntä parittaa melkein kaikelle millä oli pulssi, mutta lopulta jokainen yrittänyt oli saanut maistaa epäonnistumisen karvasta makua.

Nuortenparien elämää varjosti kuitenkin kiertueet. Fallen Boys Six alkoi olla hyvässä nousussa joten vientiä riitti. Ulkomaille asti ulottuvat kiertueet olivat vielä kaukainen asia, mutta koko kotimaa oli jo kierretty pariinkin otteeseen.
Erossa oleminen oli hankalaa varsinkin Oscarille ja Amorille. He käyttivätkin kaiken mahdollisen ajan yhdessä olemiseen. Nyt he olivat lähteneet ostamaan vauvatavaroita erääseen vauvantarvikekauppaan, joka oli avattu vasta vähän aikaa sitten lähelle heidän taloaan.

Amor oli kertonut Oscarille raskaudesta jo heidän suhteensa alkuvaiheessa. Tämä oli ottanut sen loppujenlopuksi ihan hyvin ja oli valmis alkamaan vauvalle isäksi nyt kun Riverkään ei ollut kuvioissa.

"Eikö täällä oikeesti ole mitään vähemmän... Ällösöpöä?", Amor kysyi kun he olivat katselleet kehtoja jonkin aikaa. Kaikki kehdot olivat ällöimelissä pastelliväreissä ja niissä oli jotain kukkasien ja perhosten kuvia, joten ne eivät oikein olleet Amorin mieleen.

"Ei varmaan. Sillä joka pitää tätä kauppaa on selvästi aivan saatanan huono maku", Oscar naurahti pyöritellen silmiään. Hänestäkin alkoi pikkuhiljaa tuntua, että häneltä lentäisi kohta yrjö noiden ylisöpöjen vauvatarvikkeiden vuoksi.

Kassalla oleva poika vilkaisi Oscaria vihaisesti tehden selväksi, että kuuli tuon kommentin. Oscar ei kuitenkaan välittänyt. Hän oli nimittäin löytänyt jotain pastelliväreistä poikkeavaa.

"Eikös tää ois aika jees?", hän kysyi katsoen Amoria ja viitaten mustiin lastenvaunuihin päin.

"Joo, ne on iha kivat. Paljo maksaa?", Amor kysyi helpottuneena siitä, että vihdoin löytyi jotain mikä kelpasi hänelle.

Oscar tutki hetken vaunuja, mutta luovutti kun hintalappua ei löytynyt.
"Ei näissä oo hintalappua. Käydään kysymässä kassalta", hän totesi ja lähti kävelemään.

"Hei runkkari, paljo noi mustat vaunut maksaa?", Oscar kysyi kassalle päästyään. Kassapoika katsoi häntä arvioivasti päästä varpaisiin ja nyrpisti sitten nenäänsä tehden selväksi, ettei pitänyt näkemästään.

"Enpä kuule tiedä. Entä jos kysyisit tän kaupan pitäjältä? Siis siltä jolla on ihan hemmetin huono maku?", poika kysyi sitten vittuilevalla äänensävyllä ja virnisti vielä perään.

Oscar tyytyi vain nauramaan. Hän kääntyi katsomaan Amoria pudistellen päätään ja totesi:
"Kato, jollakulla on vihdoin alkanu menkat!"

Amor ei sanonut mitään, koska ei halunnut mukaan noiden kahden riitaan.
"Joten, saako sitä vitun palvelua vai?", Oscar kysyi hetken kuluttua kuolemanvakavana.

Kassapoika huokaisi syvään, mutta sitten alkoi selata vihkoaan.
"Ne maksaa 350 simeleonia, mutta tuolla asenteella suosittelisin mieluummin aborttia", hän totesi sitten vetäen naamalleen vittumaisen hymyn.

"Mä teeskentelen etten kuullut tuota, koska mä säälin sua jo ilman mustaa silmääkin. Sä työskentelet kämäsen vauvantarvikeliikkeen kassalla. Vau. Sä saat taatusti paljon pillua, kavereides kunnioituksesta puhumattakaan!", Oscar vastasi vuorostaan säälivällä äänensävyllä.

"Oscar, lopeta...", Amor yritti suostutella, mutta kassapoika keskeytti hänet:
"Mä sen sijaan säälin sun muijaasi. On taatusti hyvin rankkaa kun poikaystävä näyttää transulta."

"Mä säälin sun poikaystävää", Oscar vaan jatkoi riitaa. Nyt molemmat pojista alkoivat olla sen verran raivoissaan, että Amor päätti pestä kätensä koko asiasta ja lähteä ulos. Ennen ulos pääsyään hän ehti vielä kuulla, kun kassalta päin alkoi kantautua tappelun ääniä.

Amor ei jaksanut olla huolissaan Oscarista. Itsehän tämä oli siihen tappeluun hankkiutunut. Ja tämä oli jo iso poika, joten osasi pitää huolen itsestään. Enemmän Amoria harmitti se, että nyt he eivät taatusti saisi niitä vaunuja.

Noin viisi minuuttia kului odotellessa Oscaria. Lopulta mies kuitenkin sai raahauduttua ulos kaupasta hieman ontuen.
"Lähetään vittuun täältä, se sano soittavansa poliisit", hän kehotti ja auttoi Amorin ylös penkiltä.

"Voi vittu sun kanssas! Aina ollaan ongelmissa sun ison suun takia!", Amor alkoi kiroamaan, mutta Oscar ei tuntunut edes kuuntelevan.

Taksi ajoi heidät suoraan kotiin. Ajomatka oli hiljainen, sillä Amor kieltäytyi puhumasta Oscarille vieläkin vihaisena tapahtuneesta. Kuski sen sijaan pälätti pälättämistään.

"Moi!", Catalina ja Brian huikkasivat sohvalta kun hyvin kyrpiintynyt Amor käveli olohuoneen läpi.
"No hei", Amor murahti vastahakoisesti kuhertelevalle parille.

"Mitä tapahtui?", Catalina kysyi hämmentyneenä ystävänsä käytöksestä.
"Tuo munapää tapahtui!", Amor huusi vihaisena osoittaen takanansa kulkevaa Oscaria.

"Se on vaan vähän huonolla päällä, tiedättehän.... Naiset", Oscar selitti pyörittelen silmiään huvittuneen näköisenä. Catalina ja Brian nyökkäsivät hämmentyntyneinä, koska eivät olleet edes varmoja että halusivatko tietää enemmän.

Amor päätti mennä rauhoittelemaan itseään ruokailuhuoneeseen. Porukan yhteisillä rahoilla sinne oli ostettu pelipöytä, joka olikin nykyään melkein liiankin ahkerassa käytössä. Koska kukaan ei pelännyt pelata rahasta, pöydän ääressä oli menetetty monia satoja euroja. Nyt Amor liittyi peliin Tommyn, Lenan ja Shayn seuraksi.

=========================

Seuraavana aamuna kun Amor heräsi Oscarin vierestä kaikki oli taas hyvin. Riita oli jo unohdettu ja pari vain makoili toistensa vieressä onnellisina.

Koko huone oli hiljainen ja rauhallinen. Kumpikin tiesi sanomattakin, että he rakastivat toisiaan ja heidän oli hyvä olla toistensa lähellä. Sitten Oscar kuitenkin pienen epäröinnin jälkeen rikkoi tunnelman yhdellä pienellä lauseella.

"Me lähdetään kiertueelle ylihuomenna ja tullaan takaisin vasta puolen vuoden päästä."

Amor riuhtoi itsensä irti poikaystävästään kuultuaan tämän sanat. Hän katsoi tätä peloissaan odottaen, että tämä virnistäisi vittumaisesti ja sanoisi jotain tyyliin "kusetin", mutta tämä näytti haudanvakavalta.

Tyttö ei tiennyt mitä sanoa. Puoli vuotta oli todella pitkä aika. Yli puolet pidempi kuin kaikki bändin aiemmat kiertueet.

Amor puri huultaan ja sulki silmänsä kuin odottaen kuolemaa esittäessään kysymyksen:
"Se tarkoittaa, ettet sä voi olla synnytyksessä mukana vai mitä?"

Oscar vastasi myöntävästi pahoittelevalla äänensävyllä. Sen jälkeen hän veti Amorin takaisin syliinsä.
"Mutta mulla on ratkaisu joka saattaisi ehkä helpottaa...", hän totesi sitten hymyillen pienesti.

"No?", Amor kysyi äänensävyllä joka oli kaukana innostuneesta. Hän ei uskonut, että mikään voisi helpottaa asiaa.
Oscar huokaisi syvään ja alkoi sitten selittää:
"No siis Brian ja Catalina aikoo mennä huomenna naimisiin niinkun osoittaakseen toisilleen, että ne kestää olla erossa ton puoli vuotta. Entä jos mekin..?"

Oscar katsoi Amoria hermostuneena ja odotti tältä vastausta. Tyttö kuitenkin vain kohautti olkiaan.
"Mä en tajua, että miten toi auttaa yhtään mitään. Entä jos mä vaan tulisin teidän kanssa sinne kiertueelle?", hän kysyi sitten toiveikkaana.

Oscar pudisteli päätään ja silitti hieman kauemmas siirtyneen Amorin hiuksia.
"Sä tiedät kyllä meidän managerin eli Johanin kannan naisiin kiertuebussissa. Catalinan bussissa olon se kesti tähän asti hampaita kiristellen vaan siksi, että se teki kitarateknikon hommat ilmaiseksi. Tällä kertaa se ei kyllä halua Catalinaakaan mukaan, luoja tietää miksi. Ja lisäksi sä oot raskaana. Mitä siitäkin tulisi kun oltais just ajamassa jossain keskellä ei mitään ja sulla alkais synnytys just sillon?"

Amor huokaisi tuskastuneena ja nousi sängyltä.
"Mun pitää miettiä tätä", hän totesi vaitonaisena jättäen Oscarin yksin huoneeseen.

Porukat olivat ilmeisesti jo kokoontuneet talolle, vaikka kello ei ollut vielä paljoakaan. Amor löysi Catalinan ja Lenan istumasta olohuoneesta.
"Moi, mikä meininki?", Catalina huikkasi iloisesti hänen ja Lenan keskustelun keskeltä.

"Huono. Oscar kerto mulle vasta tänään siitä kierueesta", Amor huokaisi istuessaan sohvalle tyttöjen seuraan.

"Ai... Sori, mä olisin kertonut aiemmin mutta kun mä luulin, että sä tiesit jo siitä", Catalina totesi aidosti pahoittelevana. Amor oli hieman kateellinen siitä, että Catalina sai tietää kaiken tuoreeltaan ja hän itse vasta näin myöhään.

"Mutta jos se yhtään helpottaa, niin mä oon kyllä nähnyt sen niiden kiertuebussin meiningin. Ei siellä erityisemmin käy muut tytöt kuin sellaiset 15-vuotiaat pikkulikat jotka haluaa tavata idolinsa. Aika pitkälti ainut joka sinne tuo niitä kypsempiä tyttöjä on... Tommy", Catalina selitti lohduttavasti kuitenkin pitäen pienen tauon ennen lauseen loppua. Amorille oli sanomattakin selvää, että Catalina oli ollut aikeissa sanoa Shayn nimen, muttei ollut viitsinyt koska tämän tyttöystävä oli sentään huoneessa. Catalina ei selvästi halunnut alkaa syyttelemään Shayta siitä mitä edellisillä kiertueilla oli tapahtunut, sillä silloin tämä ei edes ollut vielä Lenan kanssa yhdessä.

"Okei. Kiitti, toi oikeesti helpotti. Onnee muuten naimisiinmenon johdosta", Amor hymyili aidosti iloisena ystävänsä puolesta.

"No kiitoksia. Harmittaa vaan se, ettei sukulaiset pääse todistamaan häitä tän kiireisen ajankohdan takia", Catalina hymähti pitäen kuitenkin hymyn kasvoillaan. Vahva nainen.

"Ainahan se voitte pitää isommat häät kiertueen loputtua", Amor huomautti. Catalina kohautti olkiaan.
"Totta."

"Oscar itseasiassa ehdotti, että mekin mentäisiin huomenna naimisiin", Amor naurahti sitten miettien yhä sitä vaihtoehtoa.

"Sehän on mainio idea!", Lena huudahti innostuneena. Tämä oli aina pitänyt juhlista ja romantiikasta, joten kaksoishäät kuulostivat tämän korvaan upealta idealta.
"Aiotko sä suostua?", Catalina kysyi. Amor kohautti olkiaan.
"Mitä mieltä sä oot, pitäisikö suostua?", hän kysyi sitten.

Catalina mietti hetken, mutta nyökkäsi sitten.
"Sanotaan nyt näin: kun jätkällä on sormus nimettömässä, bändärit miettii edes kahdesti ennen kuin yrittävät iskeä", hän perusteli.

"Toi on hyvä pointti... Kaipa mä sitten suostun. Ollaan me sentään oltu sen verran kauan yhdessä, että pitäisi sitä avioliittoa alkaa muutenkin miettimään", Amor hymyili.

====================

Seuraavana päivänä sitten vietettiin häitä. Morsiammista kumpikin oli laittanut päälleen ensimmäisen mekon joka kaapista löytyi ja ei tilaisuus muutenkaan ollut kovin juhlallinen. Kaikki olivat tyytyväisiä kunhan viinaa ja musiikkia riitti.

Ensimmäisenä vuorossa olivat Catalina ja Brian. Heidän häävalansa olivat pitkät joten tuntui, että vihkiminen kesti ikuisuuden.

Lopulta he kuitenkin tajusivat kyllästyttävänsä vieraita, joten hoitivan homman loppuun nopeasti.

Seuraavana vihkikaaren alle astelivat Oscar ja Amor. He yrittivät alusta asti hoitaa homman nopeasti, koska Amor ei tuntenut oloaan mukavaksi näissä häissä.

Eivät ne edes tuntuneet häiltä. Hän oli aina unelmoinut isoista häistä, joissa juhlinta jatkuisi monta päivää vihkiseremonian jälkeenkin. Vieraita olisi päälle sata ja kaikki läheisimmät ystävät olisivat eturivissä. Juhlissa soittaisi joku hyvä bändi ja hääpari pääsisi eturiviin katsomaan keikkaa. Ja mikä tärkeintä, hänellä olisi päällä kaunis ja melkeimpä ylitseampuva häämekko, jollaista ei ihan kenellä tahansa muulla olisi.
Mutta ei. Sen sijaan hän meni nyt naimisiin oman talonsa olohuoneessa kaksoishäissä samalla kun todistajina olivat vain pari ystävää.

Vaikka Amorin päätä kalvoivatkin ajatukset siitä, ettei tämän olisi pitänyt mennä näin, hän sanoi silti vuorollaan tahdon yrittäen olla välittämättä liian kireästä sormuksesta, jonka Oscar oli hankkinut viime hetkellä läheisimmästä koruliikkeestä.

Heti vihkiseremonian loputtua porukka siirtyi yläkertaan juhlimaan. Musiikki pauhasi täysillä ja Tommy vastasi viihteestä pelipöydän ääressä. Hän jopa pisti pystyyn vedonlyönnin siitä, kuinka kauan avioliitot kestäisivät.

"Herra ja rouva Mountille sekä herra ja rouva Bernadotelle!", Shay nosti juhlavasti maljan hääpareille. Amor toisteli mielessään uutta nimeään. Ei Amor Bernadotte kuulostanut yhtään paskemmalta, vaan päinvastoin!

Hääkakun leikkaamisen suoritti kumpikin morsiamista vuoron perään.

Loppujen lopuksi häät kestivät aamuyöhön asti. Olisivat varmasti kestäneet pidempäänkin, mutta jätkillä oli kiertueelle lähtö jo aikaisin aamulla.

======================

Aikaisin seuraavana aamuna kiertuebussi saapui talon eteen hakemaan poikia kiertueelle. Kaikki muut bändinjäsenistä olivat jo pihalla kuuntelemassa kun manageri luetteli vielä kertaalleen läpi kiertuebussin sääntöjä, mutta Oscar oli vielä eteisessä hyvästelemässä Amoria.

Kumpikaan ei keksinyt mitään sanottavaa, joten tunnelma oli äärimmäisen vaivaantunut. Oscar ei kuitenkaan voinut vain marssia ovesta ulos sanomatta mitään, vaikka hän ei ollutkaan hyvä hyvästelemisessä.

"Onko sun aivan pakko mennä?", Amor lopulta rikkoi hiljaisuuden.

Oscar nyökkäsi pahoittelevana.
"Sori, mä oon sentään laulaja. Ei nuo pärjäisi ilman minua", hän naurahti yrittäen rikkoa jään.

Amoria ei kuitenkaan naurattanut.
"Mä en voi tehdä tätä ilman sua", hän totesi viitaten mahaansa päin.
Oscar oli ollut hänen tukenaan melkein koko raskauden ajan. Ei ollut reilua, että nyt viime metreillä tämä vain jätti hänet yksin kuin nallin kalliolle seuraavaksi kuudeksi kuukaudeksi.

Huoneeseen laskeutui taas hiljaisuus. Ainoa ääni oli ulkoa kuuluva managerin saarna:
"... Ja jos tuotte bussiin bändäreitä, pyydän, muistakaa kääriä nakki! Minä en todellakaan halua TAI jaksa olla kuskaamassa teitä lääkäriin kun teiltä tippuu sukukalleudet oman tyhmyytenne takia."



"Joten... Mun pitäisi varmaan mennä", Oscar mumisi osoittaen ovea ja pakottaen naamalleen pienen hymyn.



"Mä vihaan sua jos sä teet tämän", Amor sähisi vakavalla naamalla. Hän oli jatkamassa puhumista, mutta Oscar ehti kuitenkin keskeyttää hänet.



........



"Soitellaan", Oscar hymyili suudelman jälkeen. Amor vain ynähti epäselvästi. Oscaria tietenkin ärsytti jättää Amor kuudeksi kuukaudeksi tällaisilla hyvästeillä, mutta hän oli tehnyt jo parhaansa.



Joten hän pystyi enää vain kävelemään ulos ovesta yrittäen olla huomaamatta sitä seikkaa, että oven kolahtaessa kiinni hänen takanaan Amor heitti sitä vielä ensimmäisellä esineellä joka sattui käteen.



Amor kihisi kiukusta. Miten tuo paskapää kehtasi jättää hänet näin? Päänsä sisällä hän vakuutteli itselleen, ettei ikävöisi tai tarvitsisi Oscaria. Hän selviäisi täydellisesti yksinkin.



Hän käveli nokka pystyssä olohuoneeseen. Vastaantullut Lena kuitenkin huomasi hänen ilmeestään, ettei kaikki ollut hyvin.
"Mikä hätänä?", tämä kysyi huolestuneena.



Amor oli juuri alkamassa sanomaan, että kaikki oli hyvin, mutta sen sijaan hän purskahtikin vasten tahtoaan kyyneliin.



"Shh, kaikki on hyvin... Ne tulee takasin ennen kuin huomaatkaan", Lena vakuutteli yrittäen rauhoitella Amoria, mutta tiesi kyllä itsekin asioiden oikean laidan. Kuusi kuukautta ei todellakaan ollut mikään lyhyt aika...

===================================

Siinäpä se draamantäyteinen osa :D
Osaa kuvatessa otin niin monia ylimääräisiä kuvia, että päätin nyt koota ne pieneksi extraksi. Se saa toimia vähän niin kuin hyvityksenä siitä, että osan julkaisu kesti taas liian kauan. tästä klikkaamalla extraan :)
Mutta. Mitäs tykkäsitte itse osasta? Kommentteja haluaisin :)