Whii! Tällä kertaa en joudu pahoittelemaan, että kesti kauan osaa tehdessä :D
Lukemaan siitä! -->

___________________________

 

Oli kulunut kuukausi siitä, kun jätkät olivat lähteneet kiertueelle. Tytöt olivat yrittäneet pitää yhtä, mutta lopulta Lena ja Amor olivat jääneet kaksin Catalinan lähdettyä käymään perheensä luona.

Amorilla oli kova ikävä Oscaria, mutta hän yritti pysyä positiivisena kaikesta huolimatta. Kyllähän hän pystyi tsekkaamaan bändin viimeisimmät kuulumiset päivittäin näiden nettisivuilta. Ja Oscar myös soitteli aina välillä.
Silti Amorista tuntui pahalta, koska tottakai hänellä oli epäilyksensä. Oscar oli kyllä ansainnut hänen luottamuksensa, mutta puoli vuotta oli pitkä aika. Ainakin Amorille siis. Eihän sitä voinut mitenkään tietää kuluiko aika kuin siivillä Oscarin tapauksessa.

Kaikki ne tytöt ja huumeet ja drinkit, jotka olivat kiertueella taatusti jokapäivää... Rock 'n' rollia parhaimmillaan. Ja Amor pystyi vain istumaan kotona ison mahan kera ja miettimään millaista olisi olla mukana samalla, kun hänen aviomiehensä oli osa tuota maailmaa.

Laskettuun aikaan olisi enää noin kuukausi. Amor ei edes tiennyt, että kumpaa sukupuolta tulokas olisi. Neuvola-ajat olivat jääneet turhankin monta kertaa väliin oman hajamielisyyden vuoksi. Aluksi neuvolasta oltiin yritetty aina jälkikäteen soitella ja sopia uutta aikaa, mutta lopulta sielläkin oli luovutettu.

Neuvolasta oli kuitenkin ollut edes jotain hyötyä: Amor oli tavannut siellä Richardin, josta oli tullut läheinen ystävä. Ei Richardilla omia lapsia ollut, tämä oli ollut neuvolassa vain käyttämässä siskonsa lasta terveystarkastuksessa.

Richard oli kaikin tavoin hurmaava ja hieno mies. Älliä riitti vaikka muille jakaa ja käytöstavat olivat virheettömät. Vaikka Richard olikin vain pari vuotta Oscaria vanhempi, silti hän sai tämän näyttämään aivan pennulta.
Kaikesta huolimatta Richardissa ei vaan Amorin silmissä ollut sitä jotain, toisin kuin Oscarissa.

Richardin kanssa oli vain mukavaa tappaa aikaa. Siinä missä Oscaria houkutti käyttää perjantai-ilta haastamalla riitaa grillijonossa, Richard käytti sen mieluummin viemällä Amorin katsomaan jotain elokuvaa. Oli aika pitkälti Richardin ansiota, ettei Amor vain maannut koko raskausaikaansa kotisohvalla.

Niinä päivinä kun Richard ei voinut syystä tai toisesta olla Amorin seurana, tuli Lena paikalle. Tänäänkin he yrittäisivät tappaa aikaa yhdessä. Oli tavallaan helpottavaa, kun lähettyvillä oli joku joka oli samassa tilanteessa.

"Onko Oscar soitellut sulle kovinkin usein?", Lena kysyi kun hän ja Amor olivat istuskelemassa jälleen kerran treenihuoneessa. Amor tuli sinne useinkin ihan vain oleilemaan. Se kai jotenkin helpotti ikävää.

"Soittelee se vähintään kerran viikossa", Amor kohautti olkiaan.
"Entä Shay?", hän kysyi sitten varovaisesti.
Lena ei kovin usein enää puhunut Shaystä, joten Amorilla ei ollut mitään hajua missä jamassa heidän suhteensa oli.

"Ei yhtään ainutta puhelua koko kiertueen aikana", Lena naurahti pudistellen päätään hieman pettyneenä. Hän ei vain voinut ymmärtää miksi kaikki muut bändin jätkät pitivät tyttöystäviinsä yhteyttä, paitsi juuri hänen poikaystävänsä.

"... Ai. Ehkä sillä on vaan kiire tai jotain?", Amor ehdotti vaikka tiesi, ettei se voinut johtua kiireistä. Jos Shaylla ei tosiaan olisi ollut aikaa soittaa, niin olisihan tämä silti voinut ottaa yhteyttä vaikka kirjeellä, sähköpostilla tai vaikka Facebookissa. Ei Lena kuitenkaan uskonut, vaan tuhahti huvittuneena.
"Just joo."

"Mun pitää mennä", tyttö totesi sitten ja nousi pystyyn. Amor vain nyökkäsi hiljaa.

"Nähään", Lena huikkasi vielä poistuessaan ovesta. Mutta Amor sai seuraavan kuukauden aikana huomata, että Lena ei tarkoittanut sitä. Lena nimittäin ei enää sen jälkeen soitellut tai tullut käymään. Ilmeisesti kaikki eivät pystyneet selviytymään kuuden kuukauden erossa olosta kunnialla, vaikka tietenkin se pisti jokaisen kolmesta suhteesta koetukselle.

Jossain vaiheessa Amorkin alkoi miettiä, että oliko tämä sittenkään sen arvoista. Miksi hän yhä odotti Oscaria uskollisena kotiin, kun mies saattoi pettää häntä paraikaa?
Ja kieltämättä Richard alkoi vaikuttaa melkeimpä pyhimykseltä, koska oli ainut joka oli enää Amorin rinnalla. Kuitenkin Amor yritti vielä vakuutella itselleen, ettei Oscar pettänyt häntä. Joten Amor hillitsi itensä Richardin seurassa jopa niinä öinä, kun he nukkuivat vierekkäin.

Eräänä päivänä Amor sitten löysi taas kerran itsensä selailemasta Fallen Boys Sixin nettisivuja. Hän oli iloinen huomatessaan, että edellisen illan keikalta ja sen jälkeisistä bileistä oli lisätty kuvia galleriaan.

Ensimmäiset kuvat olivat keikan aikana otettuja. Oli ilmeisesti ollut hyvä show. Amoria harmitti, ettei hän pystynyt olemaan silloin näkemässä sitä livenä. Kun bilekuvat alkoivat, ensimmäisessä kuvassa oli lattialle sammunut Brian. Ensiksi Amor nauroi, mutta sitten hän huomasi kuvaajan ikuistaneen vahingossa myös jotain mitä kuvaan tuskin oli ollut tarkoitus tulla...

No perkele niimpä tietysti. Hieman tarkemmin katsomalla kuvassa näkyi taustalla selvästi poreammeessa oleva Oscar jonkun mustahiuksisen horon kainalossa.

Amor nytkähti taaksepäin tuolissaan ilmeettömänä. Hän ei tiennyt, mitä olisi pitänyt ajatella.
"Onko kaikki hyvin?", hänen takaansa kuului huolestunut ääni.

"Joo", Amor yritti valehdella, mutta ei tajunnut kuvan olevan yhä auki näytöllä. Richard huomasi sen ennen kuin Amor ehti vaihtaa tietokoneen näkymän takaisin työpöytään.

"Tuus tänne... Sä ansaitset paljon parempaa", Richard vakuutteli ja veti Amorin tiukkaan halaukseen. Amor vain mumisi jotain epämääräistä yhä hämmentyneenä kuvan vuoksi.

"Anna puhelin, mä soitan tolle kusipäälle", Richard käski. Amorin mielestä se ei kuitenkaan ollut hyvä idea. Olisi ollut nöyryyttävää jos Oscar olisi saanut sen mielikuvan, että Amor ei uskaltanut sanoa itse tälle suoria sanoja.

Amor oli juuri vastaamassa kielteisesti, kun hän tunsi järkyttävän viiltävän kivun vatsassaan.
"Ai saatana!", hän huudahti ja yritti olla rauhallinen.

"Mitä nyt?", Richard kysyi pelästyneenä ja katsoi kun Amor yritti olla kiljumatta tuskasta.

"Synnytys taisi alkaa", Amor mumisi vaivalloisesti. Richard ryntäsi välittömästi soittamaan taksin jolla he sitten lähtivät yhdessä sairaalaan.

=======================

Seuraavana aamuna Amor heräsi sairaalasta. Paikat olivat vieläkin todella kipeinä, sillä synnytys oli ollut pitkä, mutta se oli kaikki ollut sen arvoista.

Nyt Amorin toisella puolella makasi kehdossa kaksi vauvaa, tyttö ja poika. Kaksoset olivat todella olleet yllätys, joka sai Amorin tajuamaan, että neuvolakäynnit olisivat todella olleet hyödyllisiä. Mutta kyllä hän varmaan kahdenkin vauvan kanssa pärjäisi.

Amoria pelotti hieman koskea kumpaankaan vauvaan. Hän pelkäsi rikkovansa heidät. Nuo pienet luut menisivät taatusti helposti rikki ja tuho olisi valtava, jos hänen kätensä pettäisivät alta ja vauva tippuisikin lattialle. Mutta silti hän ei voinut pitää näppejään näistä erossa.

Kummatkin olivat parasta A-luokkaa. Amorilta perityt ruskeat silmät tulisivat taatusti sulattamaan sydämiä tulevaisuudessa. Eikä Riverin piirteitä näkynyt ainakaan toistaiseksi paljoa.

Amor laski vauvat takaisin kehtoihinsa saatuaan vieraita. Kaksi miestä ryntäsi yhtä aikaa huoneeseen samalla oven avaukselle tönien toisiaan ja kiroillen vahvasti.

"Kulta, mä kuulin että sulla käynnistyi synnytys! Oltiin just keikalla viereisessä kaupungissa, joten mä hyppäsin autoon ja tulin niin pian kuin pystyin!", Oscar selitti ja juoksi halaamaan vaimoaan.
"Pysy.. Pysy kaukana!", Amor vain murahti vihaisena ja työnsi hämmentyneen Oscarin kauemmas.

Amor ohitti Oscarin ja juoksi suoraan Richardin syliin.
"Kiitos kun olit eilen tukena", hän sanoi ja halasi tätä.

Oscar vain seurasi noiden kahden halailua hiljaa vierestä, tuntien mustasukkaisuuden pistoksia.
"Kulta, petätsä mua?", hän kysyi sitten kädet puuskassa.

"En. Richard on vain ystävä. Toisin kuin se mustahiuksinen muija sulle ilmeisesti...", Amor totesi katsoen miestään syyttävästi. Oscar vain katsoi häntä hämmentyneenä eikä näyttänyt ymmärtävän mitä hän tarkoitti.

"Mistä sä puhut, kulta?", mies kysyi sitten ihmeissään.

"Mä näin susta kuvan jossa sä olit poreammeessa jonkun ämmän kanssa", Amor tuhahti vihaisena. Hän ei ymmärtänyt, miten Oscar jaksoi vieläkin esittää ettei tiennyt asiasta mitään.

Sitten Oscarin ilme muuttui.
"Ai niin... Se. Tuota noin... Mulla on hyvä selitys!", hän siirtyi välittömästi puolustuskannalle.

Amor vain pyöritteli silmiään.
"Anna kun arvaan: Jennillä oli niskat jumissa?"

"No ei... Sen tytön nimi on Beth. Mä vaan lohdutin sitä, koska siellä bileissä Shay oli koko alkuillan flirttailut hänen kanssaan, mutta sitten ihan ilman varoitusta juoksikin jonkun blondin Paris Hilton kopion syliin", Oscar mumisi katkonaisesti miettien jatkuvasti, pitäisikö sittenkään jatkaa kertomusta. Hän tiesi, että Amorin kautta Lena saisi lopulta tietää Shaystä, mutta ei hän silti halunnut suojelemalla ystäväänsä saada vaimoaan luulemaan, että hän oli se joka petti.

"Älä valehtele", Richard tiuskaisi Amorin puolesta, joka ei tiennyt pitäisikö uskoa.

"Pidä sinä turpa kiinni", Oscar vain murahti uhkaavasti Richardille.
"Muru, mä en koskaan pettäis sua. Miks mä haluaisin tuhota kaiken tän?", hän kysyi sitten viitaten kädellään kaksosiin päin.

"Älä nyt jumalauta usko sitä. Jätkähän valehtelee sulle päin naamaa!", Richard murahti selvästi uskomatta sanaakaan mitä Oscar sanoi. Amor kuitenkin näytti miettivältä. Tässä vaiheessa Richard tajusi, että tuo kusipää saisi anteeksi, joten hän vain luovutti ja lähti ovesta ulos.

Amor huokaisi tuskastuneena.
"Vannotko?"

"Muru, mä tiesin että sä uskosit mua", Oscar naurahti ja suuteli vaimoaan.

"Ootsä miettinyt näille jo nimiä?", Oscar kysyi sitten ja nosti tyttövauvan kehdostaan. Hän katseli tätä hetken ja oli iloinen, sillä vauva näytti äidiltään eikä Riveriltä.

"No mä mietin, että tyttö vois olla Nico ja poika Gunn", Amor vastasi leikkien Oscarin sylissä olevan vauvan kanssa.
Hän oli miettinyt moniakin nimivaihtoehtoja, mutta Nico ja Gunn olivat olleet mieluisimmat.

"Okei, noi on tosi kivat nimet. Mulle käy", Oscar naurahti ja laski Nicon kehtoon.

"Mun ei muuten tarvii lähtee kun vasta aamulla", hän totesi sitten hymyillen. Amor meinasi haljeta riemusta. Kiertueen ajan kestävää erossa oloa taatusti helpottaisi edes tämä yksi yö yhdessä.

Loppujen lopuksi he sitten vain istuivat koko yön terassilla. Amor kuunteli tarkkaavaisesti, kun Oscar kertoi siitä millaista kiertueella oli. Ei häntä kiinnostanut vaikkei tilanne ollutkaan mikään yltiöromanttinen. Hänelle riitti se, että Oscar oli lähellä ensimmäistä kertaa moneen viikkoon.

Tunnit tuntuivat kuluvan melkein liiankin nopeasti Oscarin juttuja kuunnellessa. Pian olikin jo aamu ja Oscarin oli palattava bändinsä luo. Amoria harmitti, sillä hän ei tiennyt tulisiko näkemään miestään edes tämän verran ennen kiertueen loppua.

__________________________________

Siinä se osa ja loppuun vielä hieman extrakuvia:

 

Alkuun tällaista söpöily kuvaa Oscarista ja Bethistä :3 (aka mustahiuksisesta horosta).

Ensimmäinen sydänkohtaus tätä osaa tehdessä tuli kun huomasin tämän vaeltelevan ympäri keittiötä. Siis tontillahan ei tietääkseni ole ketään kuollut, mutta silti tämä pikkupoika vaeltelee siellä aiheuttaen minulle kylmiä väreitä .__.

Arvatkaa vaan, että tuliko toinen sydänkohtaus kun olin just toipunut tuon pikkupojan näkemisestä ja eikös vaan heti näy Oscarin ja Amorin makuuhuoneen peilin kautta joku tontin reunalla? Itse rouva Kurjenkaula päätti piristää porukkaa vierailemalla tontilla kolmelta yöllä. Mulla meinasi pudota silmät päästä, kun en edes tiennyt rouva Kurjenkaulan pystyvän ilmestymään asuintonteille o_o

Oli erittäin mukavaa yrittää kuvata kun rouva päätti tulla joka kolmas minuutti sättimään Richardia...

Sentään se lopulta asettui tuonne yläkerran pelipöydän ääreen :D
Kahden simpäivän jälkeen sitten menetin toivoni siitä, että se lähtisi itse joten naikkonen poistui tontilta moven hellän käden kautta.

Tässä joku random kuva Amorista silittelemässä vatsaansa :D

Kuka tunnistaa? No Crowley "Riverin veli" Jennerhän se siinä! Heppu kävi pöllimässä lehden vaikkei sillä ole mitään kaunaa talossa asuvia kohtaan, eikä se itseasiassa edes tunne niistä yhtäkään. Outo tyyppi... :'D

 ____________________________________

Joten, toivoisin todellakin kommentteja ;U;