Kuten tuolla boxissa jo kerroin, mulla hajosi kone tuossa sunnuntai-iltana. Sinänsä se ei kuitenkaan ollut ongelma, koska varmuskopiota olin alkanut ottamaan jo pari kuukautta sitten, kun aloin huomata ensimmäisiä hajoamisen merkkejä siinä koneessa.

Eilen sain uuden koneen ja mulla on vielä paljon opittavaa tämän suhteen. Simsseistä on kaikki lisäosatkin vielä tallella tuolla hyllyssä, joten aloin tänään tosiaan asentamaan niitä tähän uudelle koneelle. Eli ainut ongelma on tällä hetkellä se, etten tosiaan ole varma kuinka paljon mulla onkaan varmuuskopioituna. Ainakin Amor, Oscar ja kaksoset ovat taatusti tallella, mutta sivuhahmoista (esim. bändi ja niiden eukot) en ole tosiaankaan varma.

Suunnitelmana olisi nyt siis yrittää saada kaikki kasaan ehkä jo tänään ja alkaa sitten suunnittelemaan hieman tän legacyn tulevaisuutta. Juonihan nimittäin tulee kulkemaan ja muuttumaan ihan sen mukaan, onko tutut sivuhahmot yhä tallella.

Mutta niin. Eilen oli vielä pieniä epäilyksiä haluanko jatkaa, mutta päätin ainakin yrittää yhä parhaani mukaan pitää tätä legacyä elossa.