Osaa 13 tehdessä tuli otettua aika paljon turhia kuvia :) Päätin siis koota ne tänne pieneksi extraksi!
Suosittelisin lukemaan itse osan ennen tätä extraa, koska tää saattaa hieman spoilata.
Mutta, itse extraan -->





Joo... Tämän osan kuvaaminen oli normaalia pidempi prosessi, joten tuntui että melkolailla kaikilta simeiltä meinasi mennä sinä aikana ikä ja terveys. Varsinkin Amorin mielenterveys tuntui oleva tiukilla, joten se pomppi jatkuvasti alusvaatteisillaan ja tuollainen höskä päässä.
Eiköhän melkeen kaikki tarinamaisten legacyjen tekijät tiedä, ettei osaa kuvatessa aina oikein ehdi toteuttaa simien toiveita :)





Ongelmana oli myös se, että joku idiootti kävi jatkuvasti potkimassa roskista kumoon. Tuloksena oli siis helvetinmoinen torakkaongelma ja flunssaepidemia. Ei ihmekään, että Lena meinasi seota tuolla.



Taas yksi simi punaista hehkuvalla tavoitemittarilla varustettuna...





Sentään aina kuvaustauoilla simit pääsi kaikki rentoutumaan kukin tavallaan :)







Pari kuvaa vihkiseremoniasta :D Ainakin omasta mielestäni tuo Brianin taputus on melko naisellinen muihin jätkiin verrattuna, ilmeestä puhumattakaan....



Juhlissa sitten Shay ja Oscar tuntuivat olevan hieman turhankin läheisissä tunnelmissa... Huomatkaa kuinka Amorilla alkaa hymy hyytyä :D









Shayn ja Lenan söpöilyä :D Ite ainakin tykkään näistä kuvista tosi paljon C:



Catalinan rummuttelua... Kuvasta sitä ei näy, mutta Brian oli koko ajan henkisenä tukena :'D







Pari kuvaa Tommystä, koska se jäi hieman taka-alalle itse osassa :D Noille sinisille silmille sulaisi jäävuorikin :3



Ja loppuun vielä kuvaa treenihuoneesta. Oon itseasiassa tosi tyytyväinen tähän huoneeseen :D Se on ehkä mun lempparihuone koko kämpästä, vaikka onkin hieman ahdas noille soittimille.